Sponsoren

Heineken

De indrukwekkende geschiedenis van Heineken is een verhaal van een familiebedrijf wat ruim 150 jaar geleden is begonnen. In 1863 kocht Gerald Adriaan Heineken Brouwerij de Hooiberg die enkele jaren later bekend zal staan als Heineken Bierbrouwerij Maatschappij.
Heineken wordt direct een succesverhaal door de ongekende toewijding en passie om bieren van de beste kwaliteit te brouwen. De toewijding voor het brouwen van de bieren met de beste kwaliteit heeft in het heden niet afgenomen waardoor Heineken meer dan 300 merken kent en opereert op een wereldwijde schaal.

A La Carte - Student Crew

Zoek jij een gezellige flexibele bijbaan en heb jij een horecahart? Zoek dan niet verder en schrijf je in bij A La Carte. A La Carte is een horeca uitzendbureau wat al jaren het personeel van talloze horeca-gelegenheden en evenementen heeft gefaciliteerd.
De horeca-gelegenheden en evenementen zijn divers, de locaties zijn verschillend en je kan werken op de dagen en tijden die jou het beste uitkomen. Je kan werken bij een strandtent, een bedrijfsfeest, in een foodtruck, een (internationaal) evenement en nog veel meer.
Schrijf je in op alac.nl en geef je beschikbaarheid makkelijk door via de App!